נכדת נשיא ה'מועצת'

כדי שהשמלה לא תתלכלך: גשר בשביל הכלה, בדרך לחופתה

משפחתה של כלה, שבסמוך לביתה בוצעו עבודות חפירה, פנתה לעירייה בתחינה לאפשר לה לצאת הערב לחופתה, ללא נזק מיותר. ואכן: למקום הובא גשר, עליו פסעה הכלה בשלום (חרדים)

הכלה, ליד ביתה (באדיבות המצלם, ללא קרדיט)

לוגיסטיקה מיוחדת הופעלה היום (חמישי) על ידי אגף התשתיות בעיריית בני ברק, במטרה לסייע לכלה חרדית, נכדתו של נשיא ה'מועצת' הגר"ש כהן, לצאת לחופתה.

חברת החשמל, המבצעת לאחרונה עבודות תשתית ברחוב עזרא בעיר, ערכה היום את עבודות החפירה בצמוד למספר בניינים באזור מרכזי זה, מה שהוביל לשיחת טלפון מיוחדת, בשעות אחר הצהרים, ללשכתו של ראש עיריית בני ברק אברהם רובינשטיין: כלה המתגוררת במקום מתקשה לצאת מביתה, לעבר הרכב המיוחד שאמור לקחת אותה לחתונה, בשל עבודות אלו.

עבודות החפירה

בעקבות כך, הורה ראש העיר לעובדי אגף התשתיות בעירייה להביא למקום גשר מיוחד, וכך התאפשר לכלה לצאת לחופתה, מבלי ששמלתה תתלכלך.

יצוין, כי רק לאחר מכן, כאשר הכלה הגיעה בבטחה לאולם (ארמונות חן), התברר כי מדובר בבתו של הרב שמעון כהן ונכדתו של נשיא מועצת חכמי התורה חכם שלום כהן.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
.
שרה
8
וואו שאפו לרובינשטיין! אולי במקום לטפל בדברים טפלים כאלו שיתחיל לטפל בבעיות האמיתיות בעיר, פחים עומדים שעות ברחוב מהוצאתם ועד לפינוי שלהם ע" י משאית הזבל, ובכלל זה מוצאי שבתות! משפחות עם ילדים צריכם ללכת בכבישים במקום במדרכות, כי הם מלאות בפחים ואין איפה לעבור. שיטפל בבקשה בנושא העכברים הממלאים את ה
מחאה
אם גם זה היה נוגע לנכדים של... הכל היה נפטר בקלות.
רובינשטיין
תעבור לאלעד... או לרמת גן. או שתדון לכף זכות כן גם ראש עיר מצווה לדונו לכף זכות
אבא
7
כאילו שלפני כן לא ידעו מי הכלה המיוחסת. לאף כלה אחרת לא היו מתייחסים בהתחשבות כזו. הציבור לא מטומטם.
יוסי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: