קרוסטיני עם עגבניות וגבינה מלוחה
קרוסטיני עם עגבניות וגבינה מלוחה (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 בגט ארוך, פרוס לפרוסות בעובי 2 ס"מ
  • 2 עגבניות בינוניות, חתוכות לקוביות
  • זיתים שחורים או ירוקים מגולענים ופרוסים
  • 1/2 בצל סגול, פרוס דק
  • צרור כוסברה, קצוץ ללא הגבעולים
  • 100 גרם גבינה מלוחה (חמד / חרמון) או כל גבינה קשה אהובה אחרת, חתוכה לקוביות / מפוררת
  • 1/4 כוס חומץ בן יין אדום
  • 1 כף שמן זית
  • מלח

אופן ההכנה:

אאא

1. בקערה גדולה, מניחים את העגבניות, הזיתים, הבצל הסגול, הכוסברה והגבינה, יוצקים מעל את החומץ ושמן הזית, מתבלים במלח ומערבבים בעדינות.

2. מסדרים את פרוסות הבגט בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מניחים על כל פרוסה מתערובת העגבניות ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 10-12 דקות. מגישים מיד, חם.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות