ארוחה מהירה

מתכון לחזה עוף וירקות צלויים במרינדה תוך 30 דקות

ללא ספק, ככה בדיוק אנחנו אוהבים את הארוחות שלנו: מערבבים את מרכיבי התיבול, מצפים את העופות והירקות - למעשה כל ירק שאתם אוהבים יתאים כאן - וצולים עד 10 דקות במחבת פסים או בגריל. ארוחה מהירה, פשוטה להכנה, עסיסית, טעימה ובריאה. מה צריך יותר מזה? (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
חזה עוף וירקות צלויים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 נתחי חזה עוף גדולים
  • 2 גמבות או פלפלים צהובים / כתומים, פרוסים לרצועות עבות
  • 12-16 גבעולי אספרגוס
  • 2-3 זוקיני גדולים, פרוסים עבה
למרינדה:
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס מיץ לימון טרי
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • קמצוץ צ'ילי גרוס
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מתבלים במלח את נתחי העוף ומניחים בקערה. מניחים את הירקות בקערה נפרדת ומערבבים היטב את מרכיבי המרינדה.

2. יוצקים מחצית מהמרינדה על העופות ואת המחצית השנייה על הירקות. משרים במשך 5-10 דקות לפחות.

3. מחממים היטב מחבת פסים או גריל חשמלי, וצולים את העופות במשך 5-7 דקות מכל צד (תלוי בעובי), מוציאים לצלחת ומכסים בנייר כסף.

4. צולים את הירקות למידת העשייה הרצויה ומגישים מיד, יחד עם העופות.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר