התוספת שתופסת

מתכון לאורז מלא עם אבוקדו וליים - שמכינים בתיק תק

בואו נשחק משחק: תנו שם למאכל שטעמו משתפר פלאים כשמשדכים לו אבוקדו. לא מצליחים לחשוב על שום דבר? זה בגלל שיש כל כך הרבה אופציות וביניהן, כמובן, האורז. התבשיל הזה הולך מעולה עם סטייק, עוף, דג - כמעט כל דבר, רק תחליטו (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
בריאות לפני הכל: אורז מלא עם אבוקדו וליים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 אבוקדו, חצוי, ללא גלעין
  • 1 ליים, סחוט + הגרידה
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 2 כוסות אורז מלא, מבושל
  • 1 כוס כוסברה טריה, קצוצה

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה מועכים את האבוקדו עם גרידת הליים, מיץ הליים והשום, עד לקבלת תערובת חלקה יחסית. מתבלים בכמון, פפריקה חריפה, מלח ופלפל.

2. מוסיפים את האורז החום לתערובת האבוקדו ומערבבים עד שהאורז מצופה היטב.

3. מוסיפים את הכוסברה ומערבבים לאיחוד. מגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר