שניצלונים בציפוי פריך במיוחד
שניצלונים בציפוי פריך במיוחד (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה40 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 500 גרם חזה עוף טרי, פרוס לאצבעות
  • 1 מיכל קרם קוקוס
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כוס קמח, מנופה
  • 4 ביצים, טרופות
  • 1 כף חרדל
  • 4 חבילות דוריטוס בטעם גריל, שבורים לפירורים דקים אבל לא טחונים

אופן ההכנה:

אאא

1. מתבלים את נתחי העוף במלח ופלפל שחור, יוצקים את קרם הקוקוס לשקית זיפלוק, מוסיפים את אצבעות העוף, סוגרים את השקית ומשרים במקרר במשך 3 שעות.

2. בקערה אחת מניחים את הקמח, בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם החרדל ובקערה שלישית מניחים את פירורי הדוריטוס.

3. במחבת גדולה, מחממים שמן לטיגון עמוק (כ-5 ס"מ גובה). במקביל, מצפים את אצבעות העוף בקמח ואז בביצה ולבסוף בדוריטוס. מטגנים בשמן החם עד להזהבה יפה וקראנצ'יות. מגישים מיד, עם המון צ'יפס.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות