לביבות בטטה ובצל ירוק עם המון גבינה
לביבות בטטה ובצל ירוק עם המון גבינה (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 3 בטטות, מקולפות ומגורדות דק
  • 4 ענפי בצל ירוק, קצוצים
  • 3 ביצים
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כוס גבינה צהובה מפוררת
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

אאא

1. בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל המרכיבים.

2. במחבת גדולה, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, בגובה 2.5 ס"מ.

3. יוצרים מהעיסה לביבות פחוסות בגודל שווה, ומטגנים אותן בשמן החם במשך 3 דקות מכל צד, עד להזהבה יפה. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד, חם.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות