מארחים בחנוכה

לביבות בטטה ובצל ירוק עם המון גבינה

הפנקייקס הכי לגיטימיים בחנוכה הזה - לבוקר, לצהריים ולערב, זה לא באמת משנה באיזו שעה ביום תתמכרו אליהם. השפית מורן פינטו עם מתכון ללביבות בטטה, בצל ירוק והמון גבינה. טיפ מבעלי ניסיון? הכפילו כמויות (מתכונים, אוכל)

לביבות בטטה ובצל ירוק עם המון גבינה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 3 בטטות, מקולפות ומגורדות דק
  • 4 ענפי בצל ירוק, קצוצים
  • 3 ביצים
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כוס גבינה צהובה מפוררת
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל המרכיבים.

2. במחבת גדולה, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, בגובה 2.5 ס"מ.

3. יוצרים מהעיסה לביבות פחוסות בגודל שווה, ומטגנים אותן בשמן החם במשך 3 דקות מכל צד, עד להזהבה יפה. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד, חם.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
תודה
אפשר לותר על הגבנצ?

עוד בבוקר ובראנץ´: