בריא יותר

מתכון לסלט אבוקדו ועגבניות עם רוטב ויניגרט בזיליקום

סלט עסיסי לאיזון שמונה ימים של מטוגנים: מתכון לסלט אבוקדו ועגבניות עם רוטב ויניגרט בזיליקום ב-10 דקות הכנה שטעים כתוספת אבל יכול להיות גם ארוחה בפני עצמה, אם תוסיפו לו קינואה, ביצה קשה, ביצת עין, סלמון מעושן או רצועות חזה עוף שנצלה במחבת פסים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלט אבוקדו ועגבניות עם רוטב ויניגרט בזיליקום (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי / פרווה

רכיבים

  • 500 גרם עגבניות קצוצות גס או עגבניות שרי, חצויות
  • 2 אבוקדו, קלופים וחתוכים גס
  • 1 בצל סגול קטן, פרוס דק

לרוטב:

  • 3 כפות בזיליקום טרי קצוץ דק
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מניחים את העגבניות בקערה גדולה ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל שחור.

2. מוסיפים לקערה את האבוקדו והבצל הסגול. בשלב זה ניתן להוסיף פרוסות ביצה קשה, קינואה, קוביות סלמון אפוי, סלמון מעושן קרוע גס או רצועות חזה עוף שנצלה במחבת פסים.

3. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים בעדינות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר