מתכון לפירה כרובית חלק וטעים שאין דרך לטעות בו

פירה כרובית הוא האח הגדול והמתוחכם של פירה תפוחי-אדמה, אבל קל להכנה לא פחות ואפילו יותר. תוספת נהדרת לכל עיקרית שאפשר להכין חלבי או פרווה, לבחירתכם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פירה כרובית חלק וטעים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • ראש כרובית גדול, חתוך לפרחים
  • 15-30 גרם חמאה או מחמאה בטעם חמאה או 2-3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מניחים את פרחי הכרובית בסיר גדול, מכסים במים ומאדים אותם עד לריכוך.

2. מסדרים את פרחי הכרובית על קרש חיתוך או רשת תנור לייבוש של 10 דקות.

3. בקערה גדולה, מועכים את פרחי הכרובית עם החמאה או שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל שחור.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר