מתכון לרוטב אבוקדו מנצח עם עשבי תיבול ואגוזי מלך

אבוקדו הוא פרי - כן, הוא פרי - המתגאה בכ-20 ויטמינים, מינרלים ופיטונוטריאנטים. בנוסף, הוא עשיר בסיבים תזונתיים, שומנים בלתי רוויים וסטרולים צמחיים שטובים להורדת כולסטרול. ואם כל זה לא מספיק: אבוקדו זה פשוט טעים. כאן הוא משודך למגוון עשבי תיבול ורכיבים מזינים שיוצרים יחד רוטב מנצח לסלטים או כמטבל (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
רוטב אבוקדו ועשבי תיבול מנצח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 אבוקדו בשל
  • 1/2 כוס עלי פטרוזיליה טריים
  • 1/2 כוס עלי כוסברה טריים
  • 1/4 כוס מים
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות אגוזי מלך קצוצים גס
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • 1 כפית כוסברה טחונה
  • 1/2 כפית לבן חומץ בן יין לבן
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה:

במעבד מזון, טוחנים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה. שומרים בכלי אטום במקרר עד לשימוש.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר