רוטב אבוקדו וכוסברה צונן בכל מרקם שתרצו
רוטב אבוקדו וכוסברה צונן בכל מרקם שתרצו (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים(4 מנות):

  • 1 שן שום קטנה, מקולפת
  • 1/4 כוס יוגורט יווני
  • 1/4 צרור כוסברה - עלים וגבעולים
  • 1 כף מים
  • 1 ליים סחוט טרי
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 אבוקדו בשל

אופן ההכנה:

אאא

1. במעבד מזון קטן (שמתאים לשייקים ורטבים), מניחים את שן השום וטוחנים אותה בפנים לבד ב-5 פולסים.

2. מוסיפים את שאר המרכיבים וטוחנים הכל יחד עד לקבלת רוטב במרקם אחיד.