התוספת שתופסת

מתכון למאפינס ביצה עם בטטה וברוקולי או בעצם: חביתה משודרגת

דברים שאנחנו אוהבים: ביצים לארוחת בוקר (שתכלס, בימים אלו נמשך עד שעות אחר הצהריים) וגם לארוחת ערב. דברים שאנחנו לא אוהבים: לעמוד ליד הכיריים ולהכין חביתות משעממות לכל בני המשפחה. אז הנה פרשנות מעודכנת להן בדמות מאפינס הבטטה והברוקולי האלה. הם מהירים, משביעים ובריאים לחלוטין (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מאפינס ביצה עם בטטה וברוקולי או בעצם: חביתה משודרגת (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כף חמאה מומסת, לשימון
  • 9 ביצים גדולות
  • 2 כפות חלב קוקוס
  • 2 כפות רוטב סלסה
  • 2 כפות שמרים
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • ½1 כוסות בטטה מגורדת
  • 1 כוס פרחי ברוקולי קצוצים דק

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים קלות תבנית מאפינס עם 12 שקעים בחמאה.

2. בקערה בינונית, מקציפים את הביצים, חלב הקוקוס, הסלסה והשמרים. מתבלים בקמצוץ מלח ופלפל. מניחים בצד.

3. במחבת, על אש בינונית, מטגנים את הבטטה והברוקולי ומבשלים תוך כדי ערבוב, עד שהם מתרככים, במשך כ-5 דקות.

4. מניחים מעט מתערובת הבטטה-ברוקולי בכל שקע של מאפין. שופכים את תערובת הביצים באופן שווה לכל שקע ואז מערבבים כדי לוודא שהחומרים מופצים באופן אחיד.

5. מעבירים לתנור ואופים עד שהביצים מוכנות, במשך 15-20 דקות. מצננים מעט לפני ההגשה, או מאחסנים עם מכסה במקרר, עד 3 ימים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר