מתכון לאספרגוס אפוי עם שום ושומשום - תוספת מעולה לאנשים ששומרים על המשקל

אם אי פעם (או פעמיים, או שלוש) עשיתם דיאטה, אתם בוודאי יודעים ששישי ושבת יכולים לחרב את המאמצים של כל השבוע. מגוון סוגי הפחמימה המוגשים לשולחן לצד העוף והבשר' כתפוחי אדמה קריספיים ומתובלים היטב ואורז לבן "אחד אחד", מפתים כל כך וקשה לעמוד בפניהם. אבל כשיש אלטרנטיבות דלות קלוריות וטעימות לא פחות כמו המתכון הזה, קל יותר (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
אפשר לשמור על המשקל גם בשבת: אספרגוס קלוי עם שום ושומשום (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 700 גרם אספרגוס, שטוף
  • 1 כף שמן שומשום (או שמן זית)
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 2 כפות שומשום קלוי (ניתן להשתמש גם בשומשום שחור)
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-220 מעלות. חותכים את הקצוות היבשים של האספרגוס ומשליכים.

2. מניחים את האספרגוס בקערה גדולה ומוסיפים את שמן השומשום והשום; מקפיצים לשילוב.

3. מסדרים את האספרגוס על תבנית גדולה ומפזרים מעל את השומשום בנדיבות. מתבלים במלח ופלפל.

4. מכניסים לתנור למשך 15-20 דקות או עד לקבלת מידת האפייה הרצויה. האספרגוסים עדיין צריכים להיות קצת פריכים.

5. מוציאים מהתנור ומעבירים לצלחת הגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר