מתכון להאש בראונס אפויים עם עשבי תיבול ותירס

האש בראונס אמריקאיים ששואבים השראה ממאפינס. במקום לעמוד ולטגן אותם, הם נשלחים לתנור לאפייה קצרה שהופכת אותם לפריכים מבחוץ, רכים מבפנים ובגדול - לבראנץ' המושלם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
האש בראונס אפויים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 4 כוסות תפוחי אדמה מגורדים
  • 1 בצל שאלוט בינוני, פרוס דק מאוד
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה טרייה (או עשב תיבול אחר שאוהבים)
  • 1/2 כוס גרגרי תירס
  • 2 כפות חמאה מומסת / שמן קוקוס מומס
  • 1 כף קורנפלור
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את תפוחי האדמה המגורדים עם השאלוט, הפטרוזיליה, התירס, החמאה המומסת, הקורנפלור, המלח והפלפל השחור, עד לקבלת תערובת אחידה.

2. משמנים בחמאה או בכל שמן שרוצים תבנית עם 12 שקעים ומחלקים ביניהם את תערובת תפוחי האדמה. מפזרים מעל עוד קצת מלח ופלפל שחור.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20 דקות, ואז מעלים את טמפרטורת התנור ל-220 ואופים עוד 10-12 דקות, עד שהחלק העליון מקבל גוון זהוב יפה והקצוות משחימים. נותנים למאפינס להצטנן במשך 5 דקות לפני שמחלצים אותם מהתבנית ומגישים מיד.

ניתן לשמור בכלי אטום במקפיא במשך 3-4 שבועות, ולחמם במיקרוגל או בתנור (בחום של 180 מעלות).

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר