מה אוכלים היום?

מתכון לסלט סושי מפורק - צ'יראשי סושי

אתם ממש רוצים להכין סושי בבית אבל חוששים שהידיים השמאליות שלכם יעשו לכם בושות? פשוט תפרקו אותו. מורן פינטו עם הצעת הגשה מעולה למנה הפופולרית: קערה בה מעורבבים כל מרכיבי הסושי ומעל רוטב ספייסי ניגר (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
צ'יראשי. סלט סושי מפורק (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס אורז סושי מוכן <a href="https://www.kikar.co.il/365774.html">לחצו כאן למתכון</a>
  • 2 אצות חתוכות במספרים לרצועות ארוכות
  • 300 גרם סלמון נא, חתוך לקוביות (אפשר להחליף בטונה נא
  • 1/2 אבוקדו, פרוס
  • שומשום שחור

לספייסי מיונז:&nbsp;

  • 3 כפות מיונז
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1/2 כפית שבבי צ'ילי גרוס
  • 1 כף חומץ
  • 5 טיפות שמן שומשום

להגשה:&nbsp; רוטב טריאקי וג'ינג'ר כבוש

    אופן ההכנה:

    1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הספייסי מיונז עד לקבלת רוטב אחיד. מוסיפים את קוביות הדג ומערבבים לציפוי מלא.

    2. בקערת הגשה, מניחים את האורז כבסיס ועליו מפזרים שומשום שחור ואת רצועות האצות.

    3. מניחים במרכז את קוביות הסלמון המצופות בספייסי מיונז ומסדרים לצידן את פרוסות האבוקדו. יוצקים מעל מעט רוטב טריאקי וג'ינג'ר כבוש ומגישים מיד.

    הכתבה הייתה מעניינת?

    תוכן שאסור לפספס

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    טוען תגובות...
    תוכן שאסור לפספס

    עכשיו בכותרות
    הנקראים ביותר
    המדוברים ביותר