ליד הקפה

מתכון לריבועי פאדג' חמאת בוטנים קרמיים ונמסים בפה

הצטיידו ב-4 מרכיבים בסיסיים, פנו לכם 5 דקות ביומן (כן, 5 בסך הכל) והכינו את ממתק חמאת הבוטנים העשיר, הקרמי, החלק כמשי והמתוק-מלוח הזה, או במילים אחרות: גן עדן חמאת בוטנים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
ריבועי פאדג' חמאת בוטנים קרמיים ונמסים בפה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • ½1 כוסות חמאת בוטנים מתוקה
  • 1 כוס (226 גרם) חמאה
  • ½1 כפיות מלח גס
  • 4 כוסות אבקת סוכר
  • בוטנים קצוצים - לקישוט

אופן ההכנה:

1. משמנים קלות תבנית בגודל של כ-20X20 ס"מ בעזרת תרסיס שמן ומרפדים בנייר אפייה.

2. מניחים את חמאת הבוטנים, החמאה והמלח בקערה גדולה, מכסים במגבת נייר ומחממים במיקרוגל בעוצמה גבוהה, במשך 2 דקות.

3. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק, מכסים מחדש ומחממים במיקרוגל במשך 2 דקות נוספות.

4. מערבבים פנימה את אבקת הסוכר, 1 כוס בכל פעם, עד שהפאדג' חלק וכל הסוכר משולב במלואו (הוא יהיה מאד נוקשה).

5. עובדים במהירות, בעוד הפאדג' עדיין חם - מעבירים לתבנית המוכנה ומיישרים לשכבה אחידה.

6. מפזרים מעל את הבוטנים הקצוצים, אם משתמשים. מקררים ומייצבים לחלוטין ואז חותכים לריבועים בגודל 2.5 ס"מ.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר