שוקי עוף בגריל
שוקי עוף בגריל (צילום: מורן פינטו)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 8-10 שוקי עוף
  • 3 כפות שמן
  • 4 כפות רוטב ברביקיו
  • 1 כף גדושה פפריקה מעושנת
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כף שטוחה אבקת שום
  • 1 כפית אורגנו
  • מעט צ'ילי גרוס (לא חובה)

אופן ההכנה:

אאא

צפו באופן ההכנה:

 איך מכינים שוקי עוף צלויים בצ'יק (צילום: מורן פינטו)

 

1. מניחים את שוקי העוף בקערה, יוצקים מעל את כל שאר המרכיבים ומעסים ביד (רצוי עם כפפה), עד שהמרינדה נספגת היטב בעופות.

2. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה לפחות עד לילה שלם.

3. מחממים גריל חשמלי או מחבת פסים (פלנצ'ה), מניחים מעל את העופות וצולים במשך 15 דקות מכל צד.
מגישים מיד, חם, והכי טעים לצד תפוחי אדמה אפויים בתנור וסלט קולסלאו.

 (צילום: מורן פינטו)