באנו להקל

מתכון לפירה נימוח שמכינים במיקרוגל - תוך רבע שעה בלבד

זהו יום ראשון בשבוע, הילדים בחופש, הבית "חוגג" - על כל המשתמע מכך ועול ארוחת הצהריים רובץ על כתפיכן. ובכן, יש לכן אישור מאיתנו לתקתק את התוספת - מחית תפוחי אדמה, במיקרוגל, ב-15 דקות, כי נו, אתן אפילו לא צריכות להרתיח מים כדי להכין אותה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
תוך רבע שעה בלבד: פירה נימוח שמכינים במיקרוגל (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 6 תפוחי אדמה גדולים, קלופים
  • 1/2 כוס חלב מלא / חלב סויה / חלב קוקוס
  • 4 כפות חמאה / מרגרינה בטעם חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 סנטימטרים
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • עירית טריה קצוצה, להגשה

אופן ההכנה:

1. מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחידה, בכלי בינוני הבטוח לשימוש במיקרוגל. מחממים בעצמה גבוהה עד שתפוחי האדמה מרגישים רכים בנעיצת מזלג, במשך 7-9 דקות.

2. מועכים מיד את תפוחי האדמה החמים, בתוך הכלי שבהם חוממו במיקרוגל.

3. שופכים את החלב על תפוחי האדמה ומורחים את החמאה / מרגרינה על פני השטח. מחזירים את תפוחי האדמה למיקרוגל ומחממים במשך דקה. מערבבים היטב לשילוב. מחזירים למיקרוגל ומחממים דקה נוספת. מתבלים היטב במלח ופלפל.

4. אם מכינים מראש, מכסים היטב בניילון נצמד ושומרים במקרר עד יום אחד. מיד בטרם ההגשה, מחממים במיקרוגל בעצמה גבוהה. מקשטים בעירית.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר