1. מחממים את התנור לחום גבוה של 220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה, מערבבים היטב את ציפוי צ'יפס הזוקיני: פירורי הלחם, הפרמזן, אבקת השום, התיבול האיטלקי, מלח ופלפל שחור. טובלים כל רצועת קישוא בביצים הטרופות ואז בתערובת פירורי הלחם ומסדרים אותן בתבנית המוכנה. מזלפים מעל שמן זית ואופים במשך 15-20 דקות. מדי פעם הופכים את הצ'יפסים.
3. מוציאים את התבנית מהתנור ומורידים את החום ל-200 מעלות.
4. מסיטים את רצועות הצ'יפס לשולי התבנית, חצי לצד ימין וחצי לצד שמאל, ומניחים במרכז את נתחי הסלמון.
5. מזלפים שמן זית על הסלמון, מתבלים במלח ופלפל שחור, מפזרים מעל שמיר, פטרוזיליה ואת שיני השום ומניחים על כל דג 3 פרוסות לימון.
6. אופים במשך 10-12 דקות ומגישים מיד.