מה נאכל היום?

מתכון לריזוטו אפוי עם עוף ופטריות - ב-45 דקות

ריזוטו יקר, אנחנו אוהבים אותך, אבל הכנתך בדרך המסורתית כל כך מעייפת. למי יש זמן לעמוד מעל כיריים חמות ולערבב (ולערבב ולערבב)? זו הסיבה שאנו כה אוהבים את ריזוטו העוף והפטריות הקל הזה. הוא מבושל בתנור ודורש ערבול מינימלי, מה שהופך אותו לארוחת הצהריים האידאלית. וכן, הוא משובח בדיוק כמו המקור (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
ארוחה מלאה ב-45 דקות: ריזוטו אפוי עם עוף ופטריות (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • ½1 כוסות אורז עגול
  • 1 בצל, טחון דק
  • 500 גרם פטריות שמפיניון, חתוכות לרבעים
  • 1 שן שום, כתושה
  • 4 כוסות ציר עוף
  • 1 כוס מים חמים
  • 4 כפות מרגרינה בטעם חמאה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • ½2 כוסות חזה עוף מבושל, חתוך לרצועות קטנות
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מכינים מחבת גדולה הבטוחה לשימוש בתנור.

2. במחבת, מערבבים את האורז עם הבצל, הפטריות, השום והציר. מכניסים את המחבת לתנור, לא מכוסה - ומבשלים עד שהנוזלים נספגים כמעט לגמרי, במשך 35-40 דקות. בודקים את התערובת בערך באמצע זמן הבישול; אם האורז ספג יותר מחצי מכמות הנוזלים, מכסים את המחבת.

3. כשהאורז רך, מוציאים את המחבת מהתנור. מערבבים פנימה את המים החמים והמרגרינה. מערבבים נמרצות לשילוב.

4. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים פנימה את העוף. מקשטים בפטרוזיליה טריה ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר