קרייבינג

מתכון לעוגת שוקולד מושחתת ללא קמח - חלבי או פרווה

העוגה מבוססת על בלילה עשירה שאפשר להכין חלבי או פרווה והתוצאה: עוגת שוקולד פאדג'ית ומדהימה. באחריות. מתכון לעוגת שוקולד מושחתת ללא קמח. אז מצפון בצד - וקדימה. מתחילים (מתכונים, אוכל)

עוגת שוקולד ללא קמח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 6 ביצים, מופרדות לחלבונים וחלמונים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 120 גרם חמאה / מרגרינה בטעם חמאה, בטמפרטורת החדר
  • 1/2 כוס אבקת קקאו
  • 2 כוסות קוקוס טחון
  • קורט מלח
  • 1 כף אבקת אפייה
  • 2 כוסות סירופ שוקולד איכותי

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.

2. מקציפים את החלמונים והסוכר עד לקבלת קרם בהיר ואוורירי.

3. מוסיפים את החמאה, מקציפים במשך דקה ומוסיפים גם את הקקאו, הקוקוס ומלח ומקציפים יחד לאיחוד, עד לקבלת בלילה סמיכה מאוד. מוסיפים את אבקת האפייה ומערבבים בעזרת מרית עד לאיחוד.

4. בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים לקצפת לבנה ובתנועות קיפול, מאחדים אותה עם בלילת השוקולד, עד שהבלילה נעשית דלילה ובהירה יותר, במרקם כמעט חלק לגמרי.

5. יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה משומנת ואופים במשך 40 דקות. לאחר האפייה, ממתינים שהעוגה תצטנן מעט ואז מחלצים אותה מהתבנית, מעבירים אותה למגש עגול / מרובע ולפני ההגשה יוצקים מעל בנדיבות את סירופ השוקולד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר