לכבוד שבת

קיקסטארטר, מאחוריך: מתכון לסלט תפוחי אדמה

חיים אבני ממדור דיגיטל טוען שהמיזם הכי חם באתר גיוס ההמונים kickstarter הוא סלט תפוחי אדמה שעדיין לא הוחלט כיצד להכינו • לשפית מורן פינטו דווקא יש בשבילכם הצעה מעולה (אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
הצעת הגשה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 5 תפוחי אדמה (רצוי עם קליפה אדומה)
  • 1 כף חרדל גרגירים
  • 1 בצל סגול
  • 10 מלפפונים חמוצים ננסיים או 5 מלפפונים חמוצים בינוניים ומוצקים
  • 2 כפות מיונז
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:

• קלפו את תפוחי האדמה, הניחו אותם בסיר והוסיפו מים עד לכיסוי מלא. מבשלים את תפוחי האדמה במשך כ-20 דקות לפחות, עד שניתן לנעוץ בהם מזלג בקלות. לאחר מכן, מסננים היטב את תפוחי האדמה ומניחים אותם בצד.

• עד שתפוחי האדמה יתקררו, פרסו את הבצל הסגול לרצועות דקות, והניחו בקערת ערבוב. בחרתם במלפפונים חמוצים ננסיים? חצו אותם לרוחב והוסיפו לקערה. אם יש לכם מלפפונים חמוצים בינוניים, חתכו אותם לקוביות.

• וודאו שתפוחי האדמה אינם חמים (אחרת הם עלולים להתפרק וחבל), חתכו אותם לקוביות שוות והוסיפו לקערה.

• מתבלים את התערובת במלח ופלפל, מוסיפים את המיונז והחרדל ומערבבים היטב הכל יחד.

אופן ההגשה: ניתן לפזר מעל בצל ירוק קצוץ שישדרג את הטעם והמראה.

הסלט מתאים כתוספת משלימה לצד מנת דג או עוף.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר