מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה ברוטב עגבניות ובזיליקום שמבשלים בסיר אחד

במקום לבשל את הרוטב ואת הפסטה בנפרד ועל הדרך ללכלך יותר מדי כלים, אפשר פשוט לבשל אותם ביחד - וזה נפלא: מורן פינטו עם מתכון לפסטה ברוטב עגבניות ובזיליקום שמבשלים בסיר אחד (מתכונים, אוכל)

פסטה בסיר אחד - ברוטב עגבניות ובזיליקום (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • חבילת פסטה קצרה (500 גרם)
  • קופסת שימורי עגבניות מרוסקות (400 גרם)
  • 1 כף מלח
  • 4 שיני שום, פרוסות
  • פלפל שחור, לפי הטעם
  • 15 עלי בזיליקום
  • 1/2 2 כוסות מים
  • 3 כפות שמן

אופן ההכנה:

1. מניחים את כל הרכיבים בסיר גדול ועמוק ולבסוף יוצקים עליהם את המים והשמן.

2. מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית, עד שהפסטה רכה ומצופה ברוטב. מדי פעם פותחים את הסיר ומערבבים. לקראת סוף הבישול, טועמים ומשפרים תיבול, אם צריך.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר