1. בקערה גדולה, מערבבים את הקרפיון הטחון, השקדים הטחונים או קמח המצה, הסוכר, המלח והביצה. מתבלים במלח ופלפל שחור, יוצקים מעל את השמן, מוסיפים גם את הבצל המגורד ולשים בידיים הכל יחד עד לקבלת עיסה אחידה.
2. בסיר רחב (שדג הקרפיון השלם נכנס בו) מניחים את הגזר, הבצל, הסוכר והפלפל השחור, מכסים במים, סוגרים את הסיר במכסה ומביאים לרתיחה.
3. במקביל, ממלאים את בטן הקרפיון השלם בתערובת הקציצות. מהעיסה שנותרה, מגלגלים קציצות מאורכות. כשהמים בסיר רותחים ומבעבעים, מניחים בסיר את הדג הממולא ואת הקציצות. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים.
מגישים קר לצד חריין טרי.