פסח תשפ"א 2021

מתכון לכדורי עוף מוכנים למרק - מקפיאים ומפשירים לפני השימוש

החג השני של פסח כבר נראה באופק וכדאי להגיע אליו מוכנים. מורן פינטו עם מתכון להכנה מראש של כדורי עוף למרק - ללא קטניות וללא שרויה. מכינים היום, מקפיאים ומפשירים לפני החג (מתכונים לפסח, אוכל)

כדורי עוף מוכנים למרק (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 3 כפות שמן
  • 2 בצלים לבנים, קצוצים דק
  • 500 גרם עוף טחון
  • 1 כוס שקדים טחונים
  • 1 ביצה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצלים עד להזהבה טובה. מסירים מהאש ומצננים קלות.

2. בקערה גדולה, מערבבים את הבצל המטוגן עם העוף הטחון, השקדים הטחונים, הביצה, מלח ופלפל שחור, עד לקבלת עיסה אחידה.

3. מכסים את הקערה ונותנים לעיסה לנוח 20 דקות.

5. מגלגלים כדורים מהעיסה, מכניסים למרק ומבשלים או מאחסנים בכלי אטום במקפיא ומפשירים לפני השימוש.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר