בריא יותר

מתכון לקישואים קראנצ'יים בגריל שמוכנים תוך רבע שעה בלבד

קישוא הוא ירק מנצח מבחינתנו: בריא, קל לתפעול ומתבשל מהר. הנה כמה טיפים להצלחת הקישואים בגריל הללו: 1. בחרו קישואים קטנים יותר. ככל שהקישואים קטנים יותר, כך גם הגרעינים. גרעינים גדולים פחות רצויים פה. 2. הרגישו בנוח לשחק עם התבלינים. קישואים בגריל הם כמו קנבס ריק - אתם לא צריכים לעצור במלח ופלפל (או אפילו בתיבול שאנו הצענו). הוסיפו קצת קריספיות כדוגמת אגוזים או גרעינים קלויים ו/או שדרגו בעשבי תיבול קצוצים. 3. הגישו את המנה בהקדם האפשרי. קישואים נוטים להיות קצת דייסתיים כשהם 'יושבים' (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
רבע שעה הכנה, מתחילה ועד סוף: קישואים קראנצ'יים בגריל (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 קישואים בינוניים, פרוסים לרצועות עבות
  • 1 כף שמן זית
  • 1/2 כפית גרידת לימון
  • 1/4 כפית צ'ילי כתוש ועוד מעט - לקישוט
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 4 עלי בזיליקום, קרועים לחתיכות בינוניות

אופן ההכנה:

1. משמנים ומחממים מכשיר גריל / מחבת פסים, על חום בינוני-גבוה. מקפיצים בקערה גדולה את הקישואים, השמן, גרידת הלימון והצ'ילי הכתוש. מתבלים במלח ופלפל.

2. לאחר שהגריל / מחבת חם, משתמשים במלקחיים כדי להניח את הקישואים על הגריל. מכסים וצולים 3 דקות. הופכים וממשיכים בבישול עוד 2-3 דקות, מכוסים.

3. כשהקישואים רכים, מסירים מהאש ומקשטים בבזיליקום וצ'ילי גרוס ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר