צפו בתיעוד

ילד הפלא מוטי גרינבוים חגג את בר המצווה

בן 13 למצוות: ילד הפלא מוטי גרינבוים חגג אמש בר מצווה לרגל הגיעו לגיל תורה ומצוות. באירוע השתתפו זמרים ואנשי התעשייה וגם אביו של החייל עמית בן יגאל הי"ד (אנשים)

בן 13 למצוות: ילד הפלא מוטי גרינבוים חגג אמש (רביעי) בר מצווה לרגל הגיעו לגיל תורה ומצוות. באירוע שנערך באולם 'הבית הירוק' בתל אביב, השתתפו בני המשפחה, חברים ובכירי תעשיית המוזיקה היהודית.

על החלק המוזיקלי הופקדו החברים למשרד ההפקות של דוד פדידה: אוהד מושקוביץ, קובי ברומר ואברומי וינברג בליווי מוסיקלי של אהרל׳ה נחשוני והלהקה.

רגע מרגש אירע במהלך בר המצווה, כאשר, ברוך בן יגאל, שאיבד את בנו החייל עמית בן יגאל הי"ד שנפל במהלך פעילות מבצעית בשומרון לפני כשנה - עלה לבמה ושר את השירים: 'אל הנער הזה התפללתי' ו'אני מאמין', יחד עם חתן בר המצווה.

לאב השכול יש קשר קרוב עם ילד הפלא מאז שאיבד את בנו, השניים ידידים טובים ונפגשים לעיתים רבות: "תמיד שאני שומע את מוטי שר אני מתחזק ומתרגש", סיפר ברוך בן יגאל.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
איזה מתוק הוא!🥰 מזל טוב🥳🥳🥳🥳 מאחלים לך את כלללל הטוב שבעולם!!!!!😘
היי זה אני כאן..
5
איז חמודדד הואאא המוןן מזלל טוףףף
D.d
4
מזל טוב!! איזה כיף!!
ג
3
איןןןןןןןןןןןןןןןןןןם
שירה
2
חמוד ומרגש ברמווות. ה' ישמור אותו
בועה
1
מזל טוב לרגל הגעתך לגיל מצוות!!!🥳🥳🥳🥳 ממש מתוקק🥰
יוסי

אולי גם יעניין אותך:

עוד באנשים: