לערבב ולתנור

מתכון לעוגת בננות ושוקולד צ'יפס טעימה ומהירת הכנה

הבננות עוד רגע משחירות? מורן פינטו עם דרך מעולה לנצל אותן לפני שהן עוברות לפח: מתכון לעוגת בננות ושוקולד צ'יפס או אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים גס, לבחירתכם. עוגה טעימה, נימוחה, מתוקה והכי חשוב - מהירת הכנה. רק לערבב ולתנור (מתכונים, אוכל)

עוגת בננות ושוקולד צ'יפס (צילום: Jeff Vanderspank on Unsplash)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 בננות בשלות מאוד
  • 3 ביצים
  • קמצוץ קינמון
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 1 כוסות קמח תופח מנופה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס / שוקולד קצוץ / אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים גס

אופן ההכנה:

1. מועכים את הבננות בקערה גדולה, מוסיפים את הביצים וטורפים אותן יחד.

2. מוסיפים את הסוכר וטורפים במרץ. אחריו מוסיפים את השמן, טורפים איחוד ואז מוסיפים את הקמח וטורפים היטב עד שהבלילה חלקה וללא גושים.

3. מוסיפים את הקינמון והשוקולד צ'יפס או האגוזים הקצוצים, מערבבים היטב לבלילה אחידה.

4. יוצקים את הבלילה לתבנית מלבנית עם שוליים גבוהים, מרופדת בנייר אפייה משומן קלות.

5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 40 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר