מה אוכלים היום?

מתכון לקרפ מלוח טבעוני - בסיס לבראנץ' מושלם

קרפים צרפתיים גדולים בגרסה מלוחה עם תחליף מעולה לביצים. בסיס מושלם לבראנץ' שאפשר למלא במה שרוצים וליהנות מארוחה מזינה ומשביעה. מתכון לקרפ מלוח (מתכונים טבעוניים, אוכל)

קרפ מלוח טבעוני (צילום: Foodography by Joanna on Shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 125 גרם קמח חומוס מנופה
  • 2 כפות זרעי פשתן טחונים
  • 1/2 1 כפות שמרים תזונתיים
  • פלפל שחור
  • מלח הימלאיה סגול - לטעם "ביצתי" או מלח רגיל
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית אורגנו
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1 כוס מים
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, הפשתן הטחון, השמרים התזונתיים, קורט פלפל שחור, קורט מלח הימלאיה סגול או מלח רגיל, הכורכום, אבקת השום, האורגנו ואבקת האפייה.

2. מוסיפים את המים באיטיות ומערבבים תוך כדי עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים. מניחים בצד ל-15 דקות.

3. מחממים מעט שמן במחבת גדולה על אש בינונית ויוצקים פנימה מחצית מהבלילה. מטגנים במשך 5 דקות עד שהשוליים מתייצבים ואז הופכים בזהירות ומטגנים מהצד השני עד שהקרפ מזהיב גם בחלק התחתון.

4. מעבירים את הקרפ לצלחת גדולה, מניחים על מחצית מהקרפ כל מילוי אהוב, מקפלים ומכסים ומגישים מיד.

חוזרים על הפעולות עם הבלילה שנותרה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר