מבשלים לשבת עם וול דאן

מתכון לגולאש הונגרי: תבשיל בשר טעים של וול דאן

אוראל בראל עם מתכון וידאו שלב אחר שלב להכנת גולאש עסיסי ומתובל היטב עם נתח מספר 4 המצוין של וול דאן. התוצאה: תבשיל בשר, תפוחי אדמה ופלפלים שמתאים בול ליום חורפי, אירוח בשרי וסעודת שבת כמובן (מתכונים לשבת, אוכל)

גולאש. תבשיל בשר ותפוחי אדמה הונגרי (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה90 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 ק"ג נתח כתף מרכזי (מספר 4) מרשת הקצביות 'וול דאן', חתוך לקוביות גדולות
  • 5 תפוחי אדמה, מקולפים וחתוכים לרבעים
  • 2 בצלים גדולים, חתוכים לקוביות גדולות
  • 3 פלפלי שושקה, חתוכים גס
  • 3 עגבניות, חתוכות לקוביות גדולות
  • 7-8 שיני שום שלמות, מקולפות
  • 2 פלפלים מתוקים אדומים או צהובים, חתוכים לקוביות גדולות
  • צרור סלרי, חתוך גס
  • 2 כפות שמן
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית פלפל חריף גרוס
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית קימל טחון דק

אופן ההכנה:

"כתף מרכזי" הוא שמו של נתח מספר 4. נתח במרקם די חלק ומראה רחב מאוד עם קצה צר. הנתח בעל אחוזי שומן נמוכים ומתאים מאוד לבישול ארוך כשהוא חתוך לקוביות. בשל מרקמו העדין של הנתח הוא עשוי להיפגע בהקפאה ולכן מומלץ מאוד לקנות אותו טרי.

כדי להבטיח תוצאה מושלמת, בחרתי לגולאש נתח כתף מרכזי של וול דאן - רשת קצביות שמתמחה בבשרים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. הנתחים בוול דאן נבחרים בקפידה ולא עוברים תהליך הקפאה, אפילו לא חלקי, מה שמתבטא כמובן בטעמו של הבשר: חוויית גורמה בארוחה ביתית.

בוול דאן תוכלו גם למצוא סדרת תבליני בוטיק ואפילו שמן זית שמותאמים במיוחד לכל נתח ומנה ומעניקים לה עסיסיות וארומטיות ייחודית.

לרשת וול דאן יש סניפים בכל רחבי הארץ, מצפת ועד רעננה, בית שמש, בני ברק וכמובן ירושלים. בתחתית הכתבה תמצאו את הרשימה המלאה וקישור להזמנות דרך אתר הבית של וול דאן.

צפו באופן ההכנה:

(צילום: אוראל בראל, וול דאן)

1. בסיר רחב ועמוק, מחממים את השמן על אש בינונית. מוסיפים את קוביות הבשר, צורבים אותן קלות מכל צד עד שהבשר מאבד את רוב הגוון הוורוד ומוציאים אותן לצלחת.

2. לאותו סיר, מוסיפים את הבצל, מטגנים אותו עד להזהבה וכשהבצל מזהיב, מוסיפים את הפלפלים, העגבניות, תפוחי האדמה, הסלרי והשום. מבשלים במשך 10 דקות תוך כדי ערבוב.

3. מוסיפים את התבלינים ורסק העגבניות, מערבבים במרץ ומבשלים במשך 2-3 דקות.

4. מחזירים לסיר את הבשר, יוצקים על הכל מים עד לגובה הבשר (כ-750 מ"ל), מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה במשך 2-3 שעות, עד שהבשר רך מאוד.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

מחכים לכם באתר הבית של וול דאן – שם תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל מוצרי וול דאן בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן

להשיג בכל סניפי קצביות רשת וול-דאן בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף), 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים), 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה), 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94, 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4, 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר), 04-655-1155.

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344

בני ברק: 054-9950979

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר