מאנצ'ינג

מתכון לשיפודי גבינת חלומי נמסה עטופה בטורטיה פריכה

אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת שיפודי גבינת חלומי נמסה עטופה בטורטיה פריכה על רוטב טריאקי מוקרם - פינוק אדיר עם מראה מרשים שתקתקתם בכמה דקות ותקצרו עליו המון מחמאות. באחריות (מתכונים, אוכל)

שיפודי גבינת חלומי נמסה עטופה בטורטיה פריכה (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • חבילת טורטיות קטנות
  • חבילת גבינת חלומי, חתוכה לאצבעות
  • שמן לטיגון חצי עמוק
  • 250 מ"ל שמנת לבישול
  • 2-3 כפות רוטב טריאקי
  • עירית קצוצה, להגשה

אופן ההכנה:

צפו באופן ההכנה:

(צילום ועריכה: אוראל בראל)

1. מניחים טורטיה על קרש חיתוך ועל החלק התחתון האמצעי שלה, מניחים לרוחב אצבע גבינת חלומי.

2. בעזרת סכין, חותכים את שולי הטורטייה ומגלגלים לרול מהודק.

3. נועצים 4 שיפודי עץ ב-3 רולים שצמודים זה לזה ואז חותכים את הרולים לפרוסות בין שיפוד לשיפוד.

4. במחבת, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (בגובה של כ-2.5 ס"מ) ומטגנים את השיפודים עד שהם מקבלים גוון זהוב-שחום יפה.

5. למחבת נפרדת על אש בינונית, יוצקים את רוטב הטריאקי והשמנת, מערבבים ומבשלים יחד עד שמתקבל רוטב סמיך ואחיד.

יוצקים את הרוטב לקערית ומגישים לצידו את שיפודי החלומי לטבילה.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר