באנו לעזור

טריק גאוני: איך למדוד נוזלים למתכון בלי ללכלך כפיות

נמאס לכם לשטוף כפיות? מתקשים למדוד שמן או דבש למתכון כי נשאר "חומר" בכפית? אתם עומדים לצפות בסרטון משנה חיים. לא פחות. בלוגרית האוכל אפרת ליכטנשטט עם הטיפ הכי טוב שיש איך למדוד נוזלים למתכוני בצק בלי להסתבך ובלי לשטוף מלא כפיות (טיפים, אוכל)

למדוד נוזלים למתכון בלי ללכלך כפיות (צילום: מתוך עמוד האינסטגרם של @lichtenstadt)

מתי הפעם האחרונה שניסיתם למדוד נוזלים לעוגה ונתקלתם באחת משתי הבעיות הבאות: 1. הנוזל סמיך מדי ונשאר "חומר" בכפית, מה שעלול לפגוע בכמויות הנדרשות למתכון. 2. נמאס לכם לשטוף מלא כפיות, כי לכל נוזל נדרשת כפית נפרדת.

אם נכנסתם לכתבה, אנחנו מניחים שאתם סובלים מהבעיה הזו לעתים קרובות ויתכן שאף נמנעים מלהתקרב למתכונים מסוימים, בשל כמות הכלים הגבוהה שתצטרכו לטפל בה אחר כך.

אך לא עוד. הבלוגרית אפרת ליכטנשטט מפתיעה אותנו עם טיפ משנה חיים (לא פחות) איך למדוד נוזלים למתכוני בצק בלי להסתבך ובלי לשטוף מלא כפיות:

1. ממלאים את הקערה בקמח כפי שמצוין במתכון.

2. לוקחים כפית מדידה בגודל הנדרש לנוזל ונועצים את גב הכפית בקמח, כך שנוצר מעין "בור" בקמח בגודלה של הכפית.

3. יוצקים את הנוזל אל תוך אותו בור - וחסכתם שימוש בכפית.

חוזרים על הפעולה עם כל הנוזלים השונים שנדרשים למתכון - לכל נוזלים יוצרים את הבור שלו ולבסוף מערבבים הכל יחד לבצק.

כך תעשו את זה - צפו:

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר