בריא יותר

מתכון לסטייקים של כרוב צלוי עם תבלין מפתיע ומקפיץ

בניגוד למה שנהוג לחשוב, כרוב לא מיועד רק לסלט כרוב, על שלל סוגיו. קחו לדוגמא את המתכון הזה לסטייקים של כרוב צלוי. עם כמה מרכיבים פשוטים (ואחד מיוחד), אנחנו הופכים את הירק הזה לתוספת ראויה לארוחת צהריים או ערב של יום ראשון שבו אנו מנסים לנקות את הקיבה ככל האפשר - שמוכנה לאכילה תוך פחות משעה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סטייקים של כרוב צלוי עם תבלין מפתיע ומקפיץ (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 3 פרוסות כרוב סגול בעובי 1.25 סנטימטרים
  • 3 פרוסות כרוב לבן בעובי 1.25 סנטימטרים
  • 6 כפות חמאה / מרגרינה בטעם חמאה, מרוככת
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • 1 כף קימל

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. מסדרים את פרוסות הכרוב על התבנית המוכנה. מניחים כף אחת מהחמאה / המרגרינה הרכה על כל חתיכת כרוב ומפזרים אותה באופן שווה על פני הירק. מתבלים במלח, בפלפל ובקימל.

3. צולים עד שהכרוב רך ומשחים קלות סביב הקצוות, 20-25 דקות. מצננים 5-10 דקות לפני שמגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר