דלג לתוכן הראשי
רק לתושבי חוץ

בתל אביב הכפילו את מחיר החניה; ביטן איים: "תבטלו או שאבטל"

בעיריית תל אביב הוחלט על הכפלת מחירי החניות עבור מי שאינו תושב העיר העשירה בישראל | יו"ר ועדת הכלכלה ביטן אייים: "בטלו את ההחלטה או שאני אבטל אותה" (פוליטי)

(צילום: יונתן זינדל פלאש 90)

במהלך דיון בוועדת הכלכלה, יו"ר הוועדה חבר הכנסת דוד ביטן התריע בפני עיריית תל אביב: ""הכפלת מחיר החנייה בתל אביב לתושבי חוץ אינה סבירה, וחייבת להתבטל".

ההחלטה התקבלה לאחרונה ובמסגרתה תושבים המתגוררים מחוץ לתל אביב ישלמו תעריף כפול על החנייה - במקום 6.7, 12 שקלים לשעה.

המטרה היא לדרוש מחיר הדומה לחניונים פרטיים, כשלדברי העירייה מדובר במהלך שתפקידו להפחית עומסים של כלי רכב פרטיים בעיר.

נציגה של עיריית תל אביב אמר: "בסוף צריך להבין שצריך לייצר איזון, אולי מה שקרה פה זה יציאה מאיזון ואנחנו נבדוק איך מטפלים בזה".

מנגד, היו"ר ביטן דרש תשובה תוך שבועיים לדרישתו להוריד את המחיר בחזרה - ולא, הוא עצמו יפעל להוריד את המחיר.

גם חבר הכנסת אחמד טיבי טען כי עיריית תל אביב יכולה לאפשר לעצמה כעירייה מבוססת שלא לדרוש מחיר כה גבוה עבור חנייה בכחול לבן.

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
זו מדינת תל אביב ...מי שבא הוא רק תייר..צריך גם ויזה...אגב ראש הממשלה שם הוא לפיד ושופטי בית המשפט העליון הם השרים
ברור
2
רכב וחניה, צרות של עשירים. לנו אין רכב. חוסכים כל גרוש לקורת גג מתישהו
יצחק
1
מי בא בכלל למקום הטמא הזה. להקיא עליכם.
יהודה החסיד

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: