5 מאכלים ששווה להכין בבית לפחות פעם אחת

פלאפל, פיצה, שווארמה, גלידה ובורקס - אנחנו כל כך רגילים לקנות אותם בחוץ, אבל שווה להכין אותם בבית - לפחות פעם אחת (למרות שאם תשאלו אותנו, מדובר במשחק מכור. להכין בבית שווה הרבה יותר)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
להכין בבית ולהתמכר (צילום: Vita Marija Murenaite on Unsplash)

פלאפל

אתם מביאים את הפיתות, הצ'יפס, הירקות, החומוס, הטחינה, החמוצים ואולי קצת חריף, והשפית מורן פינטו תלמד אתכם איך להכין פלאפל ביתי אמיתי עם כדורים שלא מתפרקים בטיגון.

>> למתכון

בורקס גבינה

לבורקס הגבינה הידוע, שהרומנים מתעקשים לקרוא לו "משולש טורקי", יש רק דרך קלאסית אחת להכנה: בצק עלים וגבינה. זהירות: מכיל קצת יותר מידי קלוריות.

>> למתכון

שווארמה עוף בתנור

תוך פחות משעה תתייצב על שולחנכם ארוחה משפחתית כיפית וטעימה שאפשר להגיש במגוון דרכים: בלאפה או פיתה עם חומוס, חריף וירקות או בקערה עם אורז וסלט רענן בצד.

>> למתכון

פיצה

כל אחד צריך לדעת להכין פיצה. זה קל, פשוט ועשוי מרכיבים זמינים. אז הנה מתכון לפיצה טעימה עם בצק רך ופריך ורוטב עסיסי ממש כמו באיטליה.

>> למתכון

גלידה

אתם מוזמנים להכיר דרך מביכה בפשטותה להכין גלידה ללא מכונה מ...בננה בלבד. רוצים לגוון? תמיד תוכלו להוסיף לה חמאת בוטנים, שוקולד צ'יפס, שקדים או כל תוספת אהובה אחרת.

>> למתכון

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר