בוקר טוב

מתכון לסופגנייה בייגל-סטייל עם סלמון, גבינת שמנת וביצת עין

השפית מורן פינטו עם מתכון לסופגנייה בסגנון בייגל עם סלמון מעושן, גבינת שמנת וביצת עין. מדריך וידאו שלב אחר שלב לארוחת בוקר הכי נטולת מצפון שיש. הסופגנייה מיועדת לנוהגים בהיתר של אכילת דגים וחלב יחד, אך ניתן להחליף את הגבינה במיונז (מתכונים לחנוכה, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
לסופגנייה בסגנון בייגל עם סלמון מעושן, גבינת שמנת וביצת עין (צילום: חיה כהן)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • סופגנייה ריקה מוכנה - ביתית או קנויה
  • גבינת שמנת (לנוהגים בהיתר) או מיונז
  • סלמון מעושן
  • 1 ביצה
  • טבעות בצל סגול
  • שמן לטיגון
  • מלח

אופן ההכנה:

צפו באופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים מעט שמן, יוצקים פנימה את הביצה לאחר ששברנו אותה בכלי אחר ומטגנים אותה כביצת עין. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

2. חוצים את הסופגנייה, מורחים גבינת שמנת או מיונז על צד אחד, מניחים מעל פרוסת סלמון מעושן, עליה את ביצת העין ומפזרים מעל את טבעות הבצל. סוגרים עם החצי השני של הסופגנייה לסנדוויץ' ומגישים מיד.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר