מה אוכלים היום?

מתכון לנקניקיה בטורטיה: נשנוש קליל מ-2 רכיבים

מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת עיגולים קטנים ופריכים של נקניקיות מצופות בטורטיה קריספית שמגישים עם מטבלים בצד - נשנוש קל ומהיר הכנה שלא מצריך ידע מיוחד ועדיין תתקבל תוצאה יפה שפשוט כיף לאכול. יאללה, תקראו לכולם (מתכונים, אוכל)

נקניקיה בטורטיה או הוטדוג רול (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי / פרווה

רכיבים

  • טורטיות
  • נקניקיות מכל סוג שאוהבים
  • שמן לטיגון עמוק

רטבים לטבילה: פסטו, צ'ילי, מיונז / ספייסי מיונז

    אופן ההכנה:

    צפו באופן ההכנה:

    1. מניחים טורטיה על קרש חיתוך ועליה מניחים נקניקיה. הנקניקיה צריכה להיות במרכז הטורטיה, אך בחלק התחתון שלה.

    2. בעזרת סכין, חותכים את שולי הטורטייה ומגלגלים לרול מהודק.

    3. נועצים 4 שיפודי עץ ב-3 רולים שצמודים זה לזה ואז חותכים את הרולים לפרוסות בין שיפוד לשיפוד.

    4. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את השיפודים עד שהם מקבלים גוון זהוב-שחום יפה.

    מגישים חם לצד מטבלים אהובים. אני ממליץ על פסטו, צ'ילי ומיונז.

    (צילום: אוראל בראל)

    אהבתם את המתכון? כתבו לנו בתגובות!

    הכתבה הייתה מעניינת?

    תוכן שאסור לפספס

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    טוען תגובות...
    תוכן שאסור לפספס

    עכשיו בכותרות
    הנקראים ביותר
    המדוברים ביותר