כיכר השבת

מאנצ'ינג

מתכון לשיפודי גבינת חלומי נמסה עטופה בטורטיה פריכה

אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת שיפודי גבינת חלומי נמסה עטופה בטורטיה פריכה על רוטב טריאקי מוקרם - פינוק אדיר עם מראה מרשים שתקתקתם בכמה דקות ותקצרו עליו המון מחמאות. באחריות (מתכונים, אוכל)

9
אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | כיכר השבת | כ"ז באדר א' | 28.02.22
שיפודי גבינת חלומי נמסה עטופה בטורטיה פריכה
שיפודי גבינת חלומי נמסה עטופה בטורטיה פריכה (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • חבילת טורטיות קטנות
  • חבילת גבינת חלומי, חתוכה לאצבעות
  • שמן לטיגון חצי עמוק
  • 250 מ"ל שמנת לבישול
  • 2-3 כפות רוטב טריאקי
  • עירית קצוצה, להגשה

אופן ההכנה:

צפו באופן ההכנה:

(צילום ועריכה: אוראל בראל)

1. מניחים טורטיה על קרש חיתוך ועל החלק התחתון האמצעי שלה, מניחים לרוחב אצבע גבינת חלומי.

2. בעזרת סכין, חותכים את שולי הטורטייה ומגלגלים לרול מהודק.

3. נועצים 4 שיפודי עץ ב-3 רולים שצמודים זה לזה ואז חותכים את הרולים לפרוסות בין שיפוד לשיפוד.

4. במחבת, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (בגובה של כ-2.5 ס"מ) ומטגנים את השיפודים עד שהם מקבלים גוון זהוב-שחום יפה.

5. למחבת נפרדת על אש בינונית, יוצקים את רוטב הטריאקי והשמנת, מערבבים ומבשלים יחד עד שמתקבל רוטב סמיך ואחיד.

יוצקים את הרוטב לקערית ומגישים לצידו את שיפודי החלומי לטבילה.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

תוכן שאסור לפספס
9 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
5
יאמי אין כמוך אוראללללל
,01.03.22
תודה רבה ,אין על התגובות שלכם
אוראל בראל01.03.22
4
מגרההה אני ינסה את זה תודה אוראל!!!
עחי02.03.22
בכייף זה אחד הטעימים
אוראל בראל02.03.22
3
אווהו נראה טעים אין כמוך מדהים איזה גבינה שמת שם?
,נעמה01.03.22
תודה . זה גבינת ״חלומי״ זה פשוט מעדן
אוראל בראל01.03.22

הצגת כל התגובות

2
איזה באסה שרק עכשיו ראיתיי אני חייבת להכין דחוףף!!!!!
ללא שם10.07.22
1
מושלםם אין על המתכונים שלך
ללא שם01.03.22
תודה רבה
אוראל בראל01.03.22
אולי גם יעניין אותך
בוקר ובראנץ´

אמריקן טוסט ממולא-ארוחת בוקר מפנקת!

ורד כהן | 14.12.23

באנו לשדרג

התוספות עליכם: ביצה מקושקשת אוורירית במיקרוגל

כיכר אוכל | 26.02.23

באנו לשדרג

ארוחה בתבנית אחת: ביצים אפויות ומפנקות עם מלא ירקות

כיכר אוכל | 10.01.23

בוקר של הביוקר

פנקייקים שוודיים דקים, מתוקים ומפנקים

כיכר אוכל | 27.12.22

בראנצ'ינג

בלי התפחות, בלי בצק: היום אוכלים חציל פיצה!

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 07.12.22
ש

הבריאות שלכם קודמת

סל הריון מקיף - ההטבה שתלווה אתכן בחוויית ההריון

כיכר בשיתוף מכבי | מקודם

בוקר של הביוקר

קצת אחרת: סלט קיסר עם גרגרי חומוס פריכים ורוטב מהמם

כיכר אוכל | 23.08.22

באנו לשדרג

פינוק מושלם לכל זמן ביממה: פודינג צ'יה מ-3-מרכיבים בלבד

כיכר אוכל | 17.08.22

באנו לשדרג

משניים יוצא אחד: סלט פסטה-קפרזה עשיר ומשביע

כיכר אוכל | 16.08.22

מה אוכלים בתשעת הימים?

מושלם לבראנץ': שניצל חלומי בציפוי פריך

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 31.07.22
ש

מוצף בפניות

התעוררות עצומה למצוות תפילין בכל חלקי העם

אסף מגידו | מקודם

תקראו לכולם

10 רעיונות לבראנץ' משפחתית באיסרו חג

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 06.06.22

מיוחד לשבועות

סיגרים ממולאים בגבינות עם פטריות ובצל

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 31.05.22

מה אוכלים היום?

מחווה לל"ג בעומר: שקשוקה קבנוס חריפה אש

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 15.05.22

בוקר מאוחר

פנקייקס קפה שטובעים ברוטב מוקה חלומי

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 05.05.22
ש

 לא רק מפגע אסתטי

לא תרופות סבתא ולא ניתוח: הטיפול החדשני לפטרת הציפורניים

כיכר בשיתוף סאן קליניק | מקודם

בוקר מאוחר

פנקייקים דקים וגדולים שכיף להתפנק איתם

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.03.22

בוקר טוב

למבוגרים בלבד: פנקייק שוקולד עם רכיב מפתיע

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 26.02.22

מה אוכלים היום?

בא בול היום: מלוואח סביח שיתחסל ברגע

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 21.02.22

בוקר טוב

מתוק או מלוח: פנקייק יוגורט סופר אוורירי

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 20.02.22
ש

האיש שחלם חלום:

לא תאמינו מה הוצע לדוד (60) שחלם כל חייו להרוויח מנדל"ן

כיכר בשיתוף סיני השקעות | מקודם

בוקר טוב

גרנולה ביתית מתוקה ומתפצפצת בחצי שעה

כיכר אוכל| עריכה: חיה כהן | 14.02.22

באנו לשדרג

כך תהפכו את החביתה שלכם ליצירת אמנות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 13.02.22