ליד הקפה

2 רכיבים, 10 דקות: עוגיות שיבולת שועל ובננה

תערובת בסיסית לעוגיות הכי כיפיות שיש: עוגיות שיבולת שועל לעיסות ומתוקות שתוכלו לשדרג עם שוקולד צ'יפס, צימוקים, פירות חתוכים קצוצים, קוקוס וכל תוספת אחרת שתרצו (מתכונים, אוכל)

עוגיות שיבולת שועל ובננה (צילום: Neta Livne on Shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס שיבולת שועל אינסטנט
  • 1 בננה בשלה, מעוכה

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את כל הרכיבים (ואת התוספות, אם תרצו) בעזרת מזלג עד לקבלת בלילה אחידה.

2. יוצרים מהבלילה 8 כדורים בגודל אחיד, מסדרים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 5 ס"מ זה מזה ומועכים קלות את החלק העליון שלהם.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15 דקות או עד שהעוגיות זהובות-שחומות ויציבות. מצננים את העוגיות לחלוטין לפני שאוכלים. את העוגיות שנותרו שומרים בכלי אטום במקרר.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (69%)

לא (31%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בעוגות ועוגיות: