
סועדים8
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי
מצרכים
- 3 כרעי עוף 'וול דאן' מחולקים למשולשים ושוקיים
- 2 בצלים פרוסים לחצאי טבעות
- 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
- 5-7 שיני שום
- 1 בטטה קטנה חתוכה לקוביות
- 5 עגבניות חתוכות לקוביות
- 6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
- 1 פלפל חריף פרוס (לא חובה)
- 100 גרם רסק עגבניות מהול ב-1/2 כוס מים
- 1 כפית סוכר חום
- 1 כפית כמון
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פפריקה מתוקה או חריפה
- 1/2 כפית כורכום
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כף אבקת מרק עוף מהולה ב-1 כוס מים (לא חובה)
אופן ההכנה
- בסיר נמוך ורחב על אש בינונית, מחממים 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את העופות וצורבים אותם היטב משני הצדדים.
- מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים, מטגנים הכל יחד במשך 2 דקות ואז מוסיפים את כל הירקות ומכסים במים עד שהעופות מכוסים.
- מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה עד שהעופות והירקות מבושלים היטב - ומדי פעם מערבבים. טועמים ומשפרים טעמים, אם צריך.

ש
קובה מטוגנת בבית? הנה המתכון הקל והטעים
אוראל בראל בשיתוף וול דאן|מקודם
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.



0 תגובות