

שלושה גורמי כשרות מהדרין מעורים בקווי הייצור של 29 מוצרי מעדנות למהדרין: בד"צ ועדת מהדרין בראשות הרב מרדכי גרוס, בד"צ העדה החרדית ירושלים ובד"צ בית יוסף.
כל המצוי בהכנת דברי מאכל ומאפים יודע עד כמה חשוב הבצק שהוא הבסיס למוצר המוגמר. בצק טוב ואיכותי מקצר ומיקל על ההכנה מבלי להתפשר על הטעם והאיכות.
איכות הבצק חשובה בייחוד בהכנות לקראת החג כאשר המלאכה מרובה והשעון דוחק להשלים את כל ההכנות.

ש
הטרנד המפתיע שהופך שולחן חג לחוויה יוקרתית
ציקי גל|מקודם
0 תגובות