טרגדיה איומה באשדוד

פעוט חרדי בן שנה וחצי נשכח ברכב, איבד את ההכרה ונפטר

פעוט חרדי כבן שנה וחצי נשכח ברכב, ככל הנראה במשך שעות, כשאביו חזר לרכב הוא מצא את בנו מוטל בו ללא הכרה, כוחות ההצלה מצאו את הפעוט עם סימני מכת חום קשה וללא רוח חיים (בארץ)

טרגדיה באשדוד: פעוט חרדי כבן שנה וחצי נשכח הבוקר (שני) ברכב ברחוב ב.צ. מילמן באשדוד, הוא נמצא על ידי אביו כשהוא ללא הכרה ומותו נקבע במקום.

אביו של הפעוט, שהגיע לרכב, מצא את בנו מוטל בו כשהוא ללא הכרה. כוחות ההצלה שהוזעקו למקום נאלצו לקבוע את מותו. המשטרה פתחה בחקירה.

בני מנלה מתנדב ביחידת האופנועים של איחוד הצלה סיפר: "כשהגעתי למקום נתקלתי בילד כבן שנה ללא הכרה וללא דופק ונשימה. לפי דברי עוברי אורח הילד נשכח ברכב של בני המשפחה משעות הבוקר וכשאביו הגיע לקחתו הוא היה ללא רוח חיים. למרבה הצער לא הייתה אפשרות להציל את חייו לאחר איבוד נוזלים וכוויות עקב שהות ממושכת של הילד ברכב".

זירת הטרגדיה באשדוד (צילום: שמואל לסרי - דוברות זק"א)

מנהל מרחב לכיש במד"א עמי איבגי סיפר: "כשהגענו למקום ראינו תינוק כבן שנה ושלושה חודשים כשהוא מחוסר הכרה עם סימני מכת חום קשה. הוא היה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותו במקום".

מהמשטרה נמסר: "משטרת ישראל פתחה בחקירה בעקבות מקרה בו הושאר פעוט כבן שנה וחצי ברכב. לפני זמן קצר התקבל דיווח על הפעוט שחולץ מרכב ברחוב מילמן באשדוד לאחר שככל הנראה שהה בו מספר שעות. בשלב זה נעשים מאמצים רפואיים. כוחות משטרה במקום החלו בחקירת האירוע".

הרכב בזירת האירוע (צילום: שמואל לסרי - דוברות זק"א)
הרכב בזירת האירוע (צילום: שמואל לסרי - דוברות זק"א)
הרכב בזירת האירוע (צילום: שמואל לסרי - דוברות זק"א)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

19
הגיע הזמן לכלוא לפחות ל-20 שנה על הפשע הנוראי הזה. לא נראה לי שמוות בגזים בגרמניה היה יותר מייסר מהמוות הזה. 20 שנה בכלא אמנם לא יכפרו על הייסורים שסבל אותו חסר ישע, אבל לפחות שידעו כולם שהחברה אינה מקבלת את זה בשום פנים ואופן, וכן, משלמים על פשעים. מספיק עם התירוצים.
מבואס
הכי גדול שאפשר לקבל. לא יודעת איך יש חיים אחרי כזה דבר...
אני
18
הורים! כשנולד הילד שלכם קיבלתם אחריות עצומה! איך אתם מסוגלים לא לחשוב עליו כשאתם יוצאים בלעדיו מהרכב? הלב נקרע מלחשוב על מה שהוא עובר... תשמרו על החיים שלהם לפחות אם לא יותר כמו על שלכם!!!!! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חנה
17
מדוע ? חרדים תמיד מעורבים בהזנחת ילדים .
ה" ירחם
גויים
נעמי
16
כל משפחה עד שלושה ילדים תוכל לגדל הילדים בביתה, מהילד הרביעי ומעלה ילקחו הילדים למעונות של יגדלו עד שיהיו עצמאים ויכולים לשמור על עצמם. אי אפשר לדרוש מאם עובדת להשגיח על עשרה ילדים, והאב נמצא בכולל.
דן סגל
לך לגרמניה יאנטישמי גזען (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
בן אדם חושב
15
שההורים יעשו לעצמם תזכורות
ריאלי
14
איך אפשר לשכוח תינוק באוטו? פשוט רשלנות שקרובה למזיד
אילן
13
ה' ינחם אותכם... מצטערת בצערכם...
רות
12
השם תרחם עליינו די לאסונות דייייי (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שרה
11
אם אתם יודעים שאתם מעופפים תתקינו גלאי או משו אני לא מבינה את זה,צריך להוציא רישיון בשביל להיות הורה באמת!
חנה
10
ה' ירחם. לא מובן בכלל!!!
מזועזע

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: