התרגיל לשופטים

בעקבות בג"צ: דרעי העניק הזדמנות לרון קובי

בעקבות הדיון בבג"צ והערות השופטים שאריה דרעי לא יוכל לטפל בתיק רון קובי במסגרת תפקידו במשרד הפנים, דרעי העניק לקובי חודשיים נוספים לנסות ולאשר את התקציב (ארץ)

רון קובי (צילום: David Cohen/Flash90)

בעקבות הדיון בבג"צ והערות השופטים שאריה דרעי לא יוכל לטפל בתיק רון קובי במסגרת תפקידו במשרד הפנים, דרעי העניק היום (שישי), לקובי חודשיים נוספים לנסות ולאשר את התקציב. המועד האחרון: ה-30 בספטמבר.

כזכור, שופטי בג"צ הציעו כי קובי ינסה להעביר את התקציב לצד ועדה מקצועית שדרעי ימנה במקום חברי המועצה שפוטרו, מה שהיה סולל את אישור תקציב העירייה אך דרעי נפגש את עם היועץ המשפטי לממשלה ד"ר אביחי מנדלבליט והחליט להאריך את מועד אישור התקציב בחודשיים נוספים, אך לצד זה - להחזיר את חברי המועצה לתפקידם.

יצוין, כי ההערכה היא שקובי לא יצליח לאשר את התקציב גם בסיבוב הנוסף, כך שתיק רון קובי צפוי לחזור לבג"צ, ולפי הערות השופטים - דרעי, ככל הנראה , לא יוכל לדון בהדחת קובי.

דרעי אמר הבוקר: "אנו מצפים מראשי הרשויות וחברי המועצה להעביר את התקציב במליאת המועצה ובכך לאפשר מתן שירותים נאותים לתושבים".

המכתב לרון קובי

החלטת דרעי הגיעה לאחר ישיבה עם מנכ"ל משרדו מרדכי כהן בלשכת היועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט, ובהשתתפות פרקליט המדינה, שי ניצן.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

28
אריה דרעי עשה תרגיל גאוני מול רון קובי אני מצדיע לו על המהלך המבריק
דודי
27
הוא ישפוט צדק וללא משוא פנים גם חרדים ...
למנות
26
מה עם הציבור שסובל ימים כלילות מרון קובי ואנשיו אפילו המון שבחרו בו מאסו בו ...תאמינו לי מי שלא גר פה לא יכול להבין את הסבל שלנו ובעיקר הילדים יום יום שעה שעה העור מסריחה ומטונפת ברמות לא נורמליות ובושה להם ולהחלטות שלהם על הגב שלנו ...למה הם לא שואלים את התושבים של טבריה את כולם מה אנחנו מרגישים עצ
טבריינית

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: