האדמו"ר ביקר אצל הגר"ש אוירבך

כ"ק האדמו"ר מקרעטשניף ארה"ב הגיע אמש (רביעי) בשעות הערב לביקור מיוחד במעונו של הגאון הגדול רבי שמואל אוירבך. השניים שוחחו על "גזירת השמד" של הגיוס. תיעוד (חרדים)

הרבי מקרעטשניף ארה"ב עם הגר"ש אוירבך (צילום: כיכר השבת)

כ"ק האדמו"ר מקרעטשניף ארה"ב הגיע אמש (רביעי) בשעות הערב לביקור מיוחד במעונו של הגאון רבי שמואל אוירבך בשכונת שערי חסד בירושלים.

השניים שוחחו שעה ארוכה בדברי תורה ובענייני השעה כשבתוך דבריו אמר האדמו"ר לרב אוירבך כי "שמו של הראש ישיבה הולך בכל המדינות כי הוא לוחם בכל נפשו בכדי להציל את כלל ישראל והיהדות מגזירת השמד של הגיוס רח"ל, וכי כל כלל ישראל חייב הכרת הטוב עצומה לרה"י".

"כל מי שקצת יראת אלוקים נוגעת לליבו צריך להילחם בכל מאודו במסירות נפש להציל של העם היושב בארה"ק", אמר האדמו"ר.

לסיום הוסיף האדמו"ר ואמר כי "כי כל הציבור באמריקה מגבה את הרה''י ומתפלל יומם וליל לרפואתו שיצליח מאוד מאוד בכל מעשיו".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
ולא קרעטשניף ארה"ב
שמש
1
זה הרבי מקרעטשניף סיגעט שיש לו רק דירה בארה"ב וביהמ"ד וחסידים אך רוב השנה מתגורר בארץ
מה זה משנה שם?

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחסידים ואנ"ש: