לפנות בוקר

האדמו"ר הפתיע את החסידים וצעד לבדו ברחוב

לפנות בוקר הופתעו החסידים לראות את האדמו"ר מויז'ניץ צועד לבדו מביתו אל בית המדרש תוך שהוא מסרב שיקחו אותו טרמפ. 'איני תלמיד חכם', אמר וביקש שיארגנו לו מנין (חסידים)

כ"ק האדמו"ר מויז'ניץ (צילום: יהושע פרוכטר)

בשעה 05:00 לפנות בוקר הפתיע כ"ק האדמו"ר מויז'ניץ את החסידים כשיצא מביתו ברחוב אמרי ברוך כשהוא צועד רגלית לכיון בית המדרש במרכז חסידי ויזניץ ברחוב שלמה המלך בעיר.

עוברים ושבים שניסו להציע טרמפ לרבי, זאת מאחר והלך רגלית, נענו בשלילה. לאחד מהם אמר הרבי בענווה: "איני תלמיד חכם שצריך לשמש אותי, עכשיו בוקר, יש אויר צח, אני מעדיף ללכת רגלית".

כשהגיע הרבי למעונו במרכז חסידי ויז'ניץ נתקל בבחורים שעובדים בניקיון הבית לפסח, האדמו"ר ביקש מהחסידים, שנדהמו לראות את הרבי בשעה כה מוקדמת, שיארגנו לו מנין.

"אני רוצה להתפלל מוקדם זאת למרות שלא בכל יום אני נוהג להתפלל בנץ, היום הבוקר רציתי להתפלל מוקדם", הסביר הרבי.

האדמו"ר הדהים את החסידים והסביר מדוע בחר לצעוד רגלית ואמר: "לא רציתי להעיר את הגבאי (בעריש גפנר. י"כ) כל כך מוקדם...".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

17
הוא אדם משכמו ומעלה
אדמו"ר מירושלים
16
"אינני תלמיד חכם" לא נגעתי
פה
15
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
משה
14
אף אדם אינו מכירו כפי שהוא מכיר את עצמו.
דן סגל
13
קלטו שם שזה עובד הפוך
יחצ
12
מה כל כך מדהים שבן אדם הולך לבד מהבית לבית כנסת? השתגעתם? זה מתאים למנהיג צפון קוריאה ולא לאדם שפוי. מה מרגש בזה שהוא לא רצה להעיר את הגבאי ב 5 בבוקר? גם ילד היה מבין שלא מעירים בן אדם בשעה כזו. אידיוטים! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שלומי
11
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יצחק
10
הוא נוהג בדרך אדמו"ר ברבים, אבל גם רוצה ללכך מתי שרוצה
אני
9
הוא אמר את האמת הוא לא תלמיד חכם הוא שיגץ
חיים
8
מה יש להתפעל? שהוא הולך לבד ברגל? זה דברים שפעם היו פשוטים! היו אנשים שכל התורה הייתה פרושה לפניהם והם עבדו בנקיון ותחזוקה אולי מזה אפשר להתפעל
דוד

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחסידים ואנ"ש: