כיכר TV: משה גלסנר מסכם שבוע

אלי ישי תוקף את פסילתו את ברוך מרזל וטוען בשיחה עם "כיכר TV" כי הוא "לא שונא ערבים אלא נלחם באויבים". עוד במבזק: משה גלסנר מסכם שבוע ונוי אלוש עם רמיקס חדש (המבזק)

דרמה במערכת הפוליטית: וועדת הבחירות המרכזית פסלה היום (חמישי) את חברת הכנסת חנין זועבי ואת פעיל הימין ברוך מרזל מלהתמודד לכנסת ה-20. כתבנו צביקה גרוניך שוחח עם יו"ר מפלגת יחד אלי ישי שתקף את ההחלטה לפסול את מרזל. מנגד, מתמודד 'ישראל ביתנו' שרון גל בירך על ההחלטה לפסול את ח"כ חנין זועבי.

בית המשפט בהולנד החליט כי הרב אליעזר ברלנד יוסגר לישראל. בראיון מהולנד, עורך דינו שרון נהרי אומר לכיכר TV כי הם יגישו ערעור על ההחלטה.

ארגון המדינה האסלמית טוען היום כי הוא מחזיק בידיו מרגל של המוסד, תושב ירושלים, ומפרסם ראיון אתו בגיליון החדש של מגזין הארגון "דאביק". בראיון טוען האיש, סעיד איסמעיל מוסלם, כי הוא בן 19 מירושלים וכי גויס למוסד על-ידי שכן יהודי שלו, קצין משטרה. אמינות הטענות של דאעש אינה ברורה.

וגם: מגיש המהדורה המרכזית של רדיו קול ברמה, משה גלסנר מסכם את השבוע בפוליטיקה, והרמיקס החדש של נוי אלוש עושה מסיבה מהופעותיו של נתניהו בקונגרס.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

12
בעז"ה בבג"ץ יחזירו את ברוך מרזל הגדול!! ויחד תיהיה חזקה ויציבה!!. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מוטי רויטמן
11
לא בוחרים במי שפוגע בגדולי ישראל
אהובה
10
אף אחד לא יפחיד אותנו
שוקי
9
כיכר TV, אז מה בדיוק הראיון השטותי הזה
יהודי
8
היא בכלל בת
נוי אלוש
7
כמה שאני בוחר ש"ס אני חושב שזה ממש לא נכון לפסול אותו כזה אדם טוב הפוך צריך שחס וחלילה המפלגה הזאת לא תפל חבל על הקולות (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אזרח
6
חלס נמאסת עלינו אתה משתמש בשמו של הרב עובדיה לאחדות להקמת תנועה אם מרן היה בחיים היה מגלגל אותך מכל המדרגות כך אמר הר' שטרית נאמן ביתו האמיתי של מרן
עובדיה יוסף
5
מרזל יהיה חבר כנסת ואלי ישי כבוחר שס לשעבר אני ומשפחתי גאים להצביע לך (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שלמה
4
מכל הכיכר TV המעניין הזה, הכי מעניין שרואים שם את אחי ;)
אני
3
"כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ". לא יעזור לשמאל, שמן הסתם דרעי דירבן אותם לפסול את מרזל. ה' ומרן עוזרים לנו. "עלה נעלה וירשנו אותה".
חסיד מרן
2
כמו שאומרים בשפה שלהם רוחה בלה רז'ה לכו ואל תחזרו (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שלומי הפרסי
1
ערבים. לאנשים התהפך הראש. האם מי שהוא אוהב ישראל אז הוא שונא ערבים ? אם כך יגידו בוחרי ש"ס. הרי מרן היה אוהב ישראל ועוד צדיקים רבים הם אוהבי ישראל. מה זה להפוך את היוצרות ? ברוך שלא עשני מבוחרי ש"ס ודומיהם.
תורת אמת

אולי גם יעניין אותך:

עוד בכיכר TV: