- 4 כוסות מים
- 2 כוסות אפרסקים טריים קצוצים גס (3-4 יחידות פרי)
- 3/4 כוס סוכר
- 1 כוס מיץ לימון טרי סחוט (בערך 8 לימונים)
- 1/4-1/2 כוסות מים נוספים
- 4 כוסות קוביות קרח
- פרסק מפולח לקישוט (לבחירה)
אופן ההכנה:
מרתיחים את האפרסקים, הסוכר והמים, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל למשך שלוש דקות. מקררים למשך עשרים דקות, וטוחנים במעבד מזון או בלנדר. מעבירים דרך מסננת, ושומרים את המיץ.
מוזגים לכד, מוסיפים את מיץ הלימון הסחוט, ווסיפים מים אם התערובת מידי מרוכזת. מערבבים היטב, מוסיפים קרח. מוזגים לכוסות ומקשטים עם פלח אפרסק לבחירה.
]]>
0 תגובות