ריח של בית: עוף בתפוחים

לשלב תפוחים עם עוף נשמע לכן מוזר? הכינו את המתכון הבא ותגלו עד כמה זה טעים. מתכון לעוף במיץ תפוחים, שהופך לסירופ עם טעם משגע (מתכונים, מדור אוכל, עיקריות)

מרכיבים:

  • 1 ק"ג שוקיים או ירכיים
  • 2 כוסות מיץ תפוח עץ
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

מרתיחים את המיץ בסיר עם תחתית עבה. מוסיפים את העוף ומפזרים את המלח ופלפל. מנמיכים את הלהבה ומאדים על כל צד למשך 15 דקות כאשר הסיר מכוסה חלקית.

מסירים את המכסה ומבשלים עוד כ 10 דקות, עד שהמיץ מתאדה והופך לסירופ בשימת לב שלא יתייבש לחלוטין וייחרך. מגישים חם.

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
לא "תפוח עץ" אלא "תפוח" (מהתנ"ך, חבר'ה, מהתנ"ך: רפדוני בתפוחים לא בתפוחי העץ); לא מנמיחים אלא מנמיכים (נמוך זה לא גבוה, נמוח זה משהו רך). המיץ לא מתאבה אלא מתעבה (נעשה עבה). אך חוץ מזה, מרקיז, הכל בסדר... בשמן מטגנים, לא מאדים.
אמירה

עוד באוכל:

הסודות האמיתיים

||
5

ש
ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם

ש

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1
ש

"עכשיו תורי"- מבצע קיץ

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם