
הסוד: שיטת הצנצנת (או שתי קערות)
שפים רבים משתמשים בטריק פשוט שגורם לקליפה להיפרד מהשן בלי לגעת בה כמעט:
מפרידים את שיני השום מראש.
מכניסים את השיניים לצנצנת עם מכסה (או בין שתי קערות מתכת הפוכות אחת על השנייה).
מנערים חזק למשך כ-15 שניות.
הקליפות ייפתחו מעצמן והשיניים יצאו נקיות כמעט לגמרי - בלי לגעת ישירות בשום.
למה זה עובד? הטלטול מפרק את החיבור שבין הקליפה לשן השום, והחיכוך הפנימי פשוט משחרר אותן החוצה.
טיפ נוסף – בלי ריח על הידיים
אם בכל זאת נגעתם בשום והוא השאיר ריח, הנה טריק אמין של שפים: שפשפו את הידיים על כף או כלי נירוסטה תחת מים זורמים. לנירוסטה יש יכולת לנטרל את מולקולות הגופרית שגורמות לריח. זה נשמע כמו קסם - אבל זה באמת עובד.
למה כדאי לכם לנסות?
אין צורך בשום סכין או קרצוף של קליפות עקשניות.
לא נשאר ריח על הידיים.
מושלם גם כשצריך לקלף הרבה שום בפעם אחת - לא רק שן אחת.
נסו! ושתפו אם הפטנט הצליח!
0 תגובות