בכורה ב'כיכר': ורדיגר שר ר' אלימלך

המילים הידועות "ותשפיע רוח קדשך" מתוך תפילתו של הרבי אלימלך מליזענסק זצ"ל, זכו ללחן חדש לקראת אירוע לאחד מניניו של הרבי, וכעת לביצוע מיוחד של שרולי ורדיגר וילד הפלא ארי רייך (מוזיקה)

(צילום: יח"צ)

המילים הידועות 'ותשפיע רוח קדשך עלינו' מתוך תפילתו של הרבי אלימלך מליזענסק זצ"ל, הולחן על ידי אחד מתלמידי החכמים לרגל שמחת בר המצווה של נכדו הקרוי על שם הצדיק זיע"א, וזוכה כעת לביצוע אולפן מיוחד.

השיר נוגן באירוע, עורר את לבבות המוזמנים לבר המצווה, וזכה לאחר מכן לביצוע של מוזיקאים מהשורה הראשונה שהתאספו לאולפנו של המוזיקאי והמעבד הרב צבי בלומנפלד לקראת יום ההילולה של ר' אלימלך.

על השירה הופקדו הזמר ישראל ורדיגר וילד הפלא ארי רייך שעובד בימים אלו על סינגל נוסף שייצא בשבועות הקרובים. על ההקלטות של רייך הופקד המפיק והמאמן האישי שלו הר' משה כהן.

מילים: "וְתַשְׁפִּיעַ רוּחַ קָדְשְׁךָ עָלֵינוּ שֶׁנִּהְיֶה דְבֵקִים בָּךְ. וְשֶׁנִּשְׁתּוֹקֵק תָּמִיד אֵלֶיךָ יוֹתֵר וְיוֹתֵר, וּמִמַּדְרֵגָה לְמַדְרֵגָה תַּעֲלֵנוּ, שֶׁנִּזְכֶּה לָבוֹא לְמַעֲלַת אֲבוֹתֵינוּ הַקְּדוֹשִׁים אַבְרָהָם יִצְחָק וְיַעֲקֹב".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בחדשות המוזיקה :